2020 voor De Oppaslijn

 

Nog twee nachtjes slapen en dan bevinden we ons alweer in 2021. Wat hebben we met zijn allen een bijzonder jaar achter de rug. Een jaar van aanpassen, bij schakelen en meer tijd met je gezin. Voor De Oppaslijn was dit ook een bijzonder jaar, omdat dit het jaar is waarin wij zijn gestart. We zijn nu een half jaar “in actie” en hebben al vele gezinnen mogen koppelen aan een lieve oppas. 

Tijd om even terug te blikken en jullie mee te nemen in wat er voor én achter de schermen gebeurd is. 

Juni

 

Voor ons zal 10 juni altijd een speciale datum blijven, omdat wij op 10 juni 2020 De Oppaslijn gelanceerd hebben. In de nacht van 9 op 10 juni hebben we tot laat doorgewerkt om de puntjes op de i te zetten, zodat de website de dag erna druk bezocht kon worden. En dat werd hij! Het enthousiasme en de nieuwsgierigheid van jullie was groot. 

Zo kregen we op de eerste dag al onze eerste klant aanmelding en drie dagen later vond zelfs al de eerste oppas sessie plaats. Een heel bijzonder moment. Toen zagen we ons idee eindelijk werkelijkheid worden.  

In juni stonden we ook in AD Amersfoort en op de website van het landelijke AD waardoor De Oppaslijn een enorme vlucht nam en onze naamsbekendheid groeide. 

Augustus

Eind augustus stond er iets heel leuks op de planning, namelijk onze XL fotoshoot voor De Oppaslijn. Samen met fotograaf Joy, een deel van onze oppassers en hele lieve kinderen gingen we naar buiten om mooie beelden te maken voor de nieuwe website. De foto's heb je inmiddels al voorbij zien komen via de verschillende kanalen, zoals Facebook en Instagram

September

In september startte de scholen weer en kwamen de eerste aanvragen voor naschoolse opvang binnen. Met trots kunnen we zeggen dat we 90% van deze verzoeken hebben kunnen verwerken en dat deze oppassers nog steeds oppassen bij de gezinnen. We krijgen regelmatig enthousiaste verhalen terug van onze oppassers over de mooie momenten die zij met hun oppaskindjes hebben gehad. 

September stond ook in het teken van ons allereerste uitje voor onze oppassers. Een gezellige high-tea hebben we gehad, waarbij de oppassers elkaar beter hebben leren kennen. 

November

Eind november lanceerde wij onze nieuwe website. Een prachtig, nieuw design wat beter aansluit bij de dienstverlening die wij bieden. Ook hebben we hier nog duidelijker gemaakt wat ons aanbod is en hoe we werken. 

In november hebben we ook voor de oppassers een belangrijke feature uitgerold, namelijk direct uitbetalen. Zodra jij of de oppas op de stoplink klikt, wordt de oppas direct uitbetaald. Zo hoeft je oppas nooit lang te wachten op de oppasvergoeding, maar heb jij als ouder ruimte om te betalen als het jou uitkomt. Win-win situatie dus. 

December

Inmiddels zitten we in december en kijken we al met een schuin oog naar 2021. Wij hebben in 2021 grote plannen voor De Oppaslijn. Een van de belangrijkste plannen is dat wij ons werkgebied willen gaan uitbreiden. Op dit moment zijn we al actief in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Bosch en Duin, Bunnik, De Bilt Oppas, Den Dolder, Driebergen-Rijsenburg, Huis ter Heide, Lage Vuursche, Leusden, Soest, Soesterberg en Zeist. 

Maar onze ambities reiken nog veel verder. Daarom gaan wij in 2021 uitgroeien naar meer gemeentes, dorpen en steden om zo nog meer ouders te voorzien van een enthousiaste oppas van De Oppaslijn. 

Wij kijken met heel veel plezier uit naar 2021 en wensen jou en je gezin een fantastische jaarwisseling!