alle voordelen van een avond oppas op een rij

 

Een oppas in de avond kan een verrijking zijn voor je leven, want naast ouder ben je ook partner en vriend(in). In de hectiek van het zorgen voor je kinderen en het werken, vergeet je dit nog wel eens. Terwijl het juist enorm belangrijk is om tijd voor jezelf te nemen. Dan is een oppas in de avond ideaal.  De oppas komt aan huis terwijl je kindje al in bed ligt of speelt nog even met je kindje voor het slapen gaan. Ondertussen kun jij met een gerust hart de deur uit, omdat er thuis iemand op je kleintje let. Even opladen buiten de deur om de dag erna weer de allerleukste ouder te zijn voor je kindje. 

Hoe boek je een oppas in de avond?

Als je een avondje weg wilt, stuur je een berichtje naar onze oppaslijn. Je geeft hierin de datum en de tijden aan. 

Wij presenteren vervolgens jouw beste oppasmatches uit ons bestand.  Je ontvangt van ons een linkje met daarin de oppassers die het beste bij jouw gezin passen. Jij kunt van iedere oppas het profiel zien en een introductiefilmpje bekijken. Als je een oppas gevonden hebt, boek je deze door te klikken op ‘boek nu’. Daarna krijgen jij en de oppas automatisch een bevestiging. 

De oppas is vijf minuten eerder aanwezig om kennis te maken en de huisregels door te nemen. Vervolgens kun jij de deur uit en zorgt de oppas voor je kindje. Als jij daar behoefte aan hebt, zal de oppas je regelmatig een update sturen via Whatsapp. 

Bij thuiskomst kun je de avond rustig bespreken en je betaalt pas achteraf. Ultiem gemak dus!

Vier voordelen van een oppas in de avond

 1. Een verjaardag of borrel zonder eindtijd
  Je kunt weer naar verjaardagen van familie en vrienden zonder rekening te houden met het slaapschema van je kleintje. Je kunt het zo laat maken als jij wilt! de
 2. Tijd samen met je partner
  Boek jullie favoriete restaurant en voel je weer even geliefden in plaats van alleen maar ouders. Af en toe een date night houdt de relatie sterk!
   
 3. Heerlijk bijkletsen met vrienden
  Naast je partner is het natuurlijk ook belangrijk om je vrienden regelmatig te blijven zien. Hoe fijn is het om weer eens lekker lang te tafelen met ze om even alles te bespreken wat er gebeurt is de afgelopen tijd? Zonder je kleintje kun je ook even goed de diepte in met elkaar zonder afgeleid te worden. 
   
 4. Je batterij laadt op
  Een avondje uit met partner of vrienden zorgt ervoor dat je batterij weer optimaal opgeladen is. Je mag even ontspannen en genieten. Je relatie of vriendschap wordt weer versterkt. En de dag erna heb je weer nieuwe energie om je kindje alle liefde en aandacht te geven dat het verdient.

Oppas boeken?

Heb jij nu ook zin in een avondje opladen? Je boekt bij ons gemakkelijk een oppas