De leukste binnenspeeltuinen in de provincie Utrecht in 2020

 

De provincie Utrecht heeft heel veel leuke binnenspeeltuinen. Nu de herfst weer begonnen is en de dagen natter en kouder worden, is het dus steeds verleidelijker om deze binnenspeeltuinen op te zoeken.  In deze blog vind je een bomvol overzicht, zodat je van de herfstvakantie tot aan de kerstvakantie zoet bent met het uitproberen van deze parken, want dit zijn echt de allerleukste binnenspeeltuinen van de provincie Utrecht

Kidzcity

Kidzcity is een indoor speelparadijs in Utrecht met enkele extra ‘attracties’ waardoor het eerder een indoor attractiepark genoemd mag worden. Het is geschikt voor kinderen tot ongeveer elf jaar. Entree kost €12,00 per persoon en als volwassenen moet je meebetalen.  Parkeren is daarentegen weer gratis. 

Play-in

Play-in is relatief nieuw en gevestigd in The Wall in Utrecht. Dit indoor speelparadijs is opgedeeld in drie ‘area’s'. De kids-in (indoor speeltuin), de jump-in (indoor trampolinepark) en de climb-in (indoor klimpark). Hierdoor zullen je kinderen zich niet snel vervelen hier! De kids-in kost €7,90 en op maandag tot en met vrijdag is er een speciaal kleutertarief van €3,50 tot 11:30. De jump-in start vanaf €12,90 inclusief speciale sokken en de climb-in kost €13,90.  Ouders mogen gratis naar binnen als ze zelf niet gaan jumpen of climben! 

Door de variëteit aan activiteiten kun je hier meerdere keren terugkomen en toch steeds iets nieuws doen! 

Jungle Gemz

In Zeist zit sinds enkele jaren Jungle Gemz. Het is een typisch indoor speelparadijs waar kinderen heerlijk uren kunnen rondrennen en spelen. Jungle Gemz is geschikt voor kinderen tot en met 12 jaar. Entree is €7,95 en ouders mogen gratis mee naar binnen. 

Indoorspeeltuin Plezier

Verstopt in Soesterberg zit sinds kort ook een heuse binnenspeeltuin, indoorspeeltuin Plezier. Deze binnenspeeltuin is wat kleiner en daardoor perfect geschikt voor kinderen van 0 tot 10 jaar oud. Wat deze binnenspeeltuin extra bijzonder maakt? Doordeweeks werken hier allemaal jongeren met een afstand tot arbeidsmarkt. Maatschappelijk verantwoord spelen dus.  Entree is €6,95 en ouders mogen gratis mee naar binnen. 

MonkeyTown

Naast deze wat minder bekende binnenspeeltuinen zijn natuurlijk ook de ketens goed vertegenwoordigd in onze provincie. Zo kun je in Amersfoort, IJsselstein, Leerdam en Maarssen heerlijk ravotten in Monkeytown. Entree kost €7,95 en ouders mogen gratis mee.  

Ballorig

Nog een bekende keten is Ballorig. Deze vind je in Houten, Utrecht en Veenendaal. Ballorig staat ook altijd garant voor een middag lang spelen en klauteren. Entree kost €8,50 en ouders mogen weer gratis mee. 

Wist je dat…?

Je oppas het vaak ook heel leuk vindt om met je kinderen naar een binnenspeeltuin te gaan? Dit is de ideale activiteit voor in de vakantie of tijdens een studiedag! Wil je de mogelijkheden met ons bespreken? Stuur ons dan snel een berichtje.  Of meld je gratis aan bij De Oppaslijn