3 Restaurants met speeltuin in Rotterdam

Waar je zonder kinderen uren kon tafelen. Is dat met jonge kinderen toch een uitdaging. Ga daarom naar een van deze restaurants met speeltuin in Rotterdam. Zo weet je zeker dat je kinderen zich optimaal vermaken en kun jij rustig genieten van je etentje. Een ware win-win-situatie voor het hele gezin. 

Rotterdam is namelijk een hartstikke kindvriendelijke stad en daarom ideaal om met je kleintjes gezellig te gaan uiteten. 

All-you-can-eat restaurant Cathay

Cathay is een restaurant dat weet hoe je een heel gezin blij maakt. Zo is er niet alleen een all-you-can-eat concept met een wereldkeuken, maar ook een volledig kinderparadijs. Jij en de kinderen kunnen bij de verschillende standjes zelf uitzoeken wat jullie lekker vinden om te eten. Voor de kleintjes is er zelfs een verlaagd buffet, zodat ze “zelluf” hun eten kunnen kiezen en opscheppen. Daarna kunnen de kinderen lekker in het kinderparadijs spelen. Zodat jij en je gezelschap nog een extra rondje eten kunnen pakken en dit in alle rust kan opeten. 

Het kinderparadijs wordt door een medewerker in de gaten gehouden en bevat onder andere een glijbaan, een klauterbaan en een ballenbak. Er is genoeg om jou kinderen een aantal uur bezig te houden. Misschien kom je zelfs aan een toetje toe in dit restaurant…

Familierestaurant Bergsche Plas

Een ideale uitje voor jouw gezin duurt minimaal een paar uur. En het liefst wil je de kinderen dan ook even uit laten razen in de natuur. Dan is Familierestaurant Bergsche Plas echt de ideale locatie om te lunchen of vroeg te dineren. Eerst ga je uitgebreid wandelen in het Lage Bergse Bos om vervolgens met het gezin neer te strijken bij dit familierestaurant. Als de kinderen nog energie over hebben, kunnen zij los in de Speelpolder de Bergse Vallei of in de zandspeeltuin voor het restaurant. 

Wil je liever eindigen of starten met een rustige activiteit? Dan kun je ook met het hele gezin een fluisterbootje huren om lekker rond te varen op de plas. Als het tijd is om te eten kunnen de kinderen kiezen uit een uitgebreide kindermenukaart en heb jij ook genoeg keus. Zo kom je je zaterdag of zondag goed door met het hele gezin. 

The Mex

Hmm, heb je een keer zin in iets anders? Ga dan met het hele gezin naar restaurant The Mex. Het is een klein stukje rijden vanuit Rotterdam, maar dan heb je wel de keus uit een uitgebreide Mexicaanse menukaart en als ware trekpleister voor de kinderen: een mega binnenspeeltuin. Vanuit de junglezaal kun jij toekijken hoe je kinderen aan het spelen zijn in de binnenspeeltuin. Een glijbaan, klautertoestellen en een ballenbak. Er is genoeg te doen voor de kids. Ondertussen moet jij je afvragen of je voor een tortilla gaat of toch een grote steak. Misschien kan er zelfs een Margarita vanaf? 

Liever rustig uiteten?

Heb je behoefte om weer eens met je partner samen te gaan uiteten in alle rust? Of heb je al maanden je vriendinnen niet gesproken? Boek dan gemakkelijk een oppas via De Oppaslijn. Wij zijn een bemiddelingsplatform en koppelen jou graag aan een ervaren oppas bij jou in de buurt. Je kiest zelf de oppas die bij jou past, kunt gratis kennismaken van te voren en je betaalt gemakkelijk en veilig achteraf via iDeal. Dus toe aan een avond uit? Meld je gratis aan en boek direct je oppas.