Oppas gezocht?

Wij staan voor je klaar!

Je kinderen zijn je kostbaarste bezit. Het liefst zorg je elke dag zelf voor ze en als dat niet kan wil je dat ze in veilige en zorgzame handen zijn. Een oppas die je volledig vertrouwt, een vast gezicht, die ene gouden engel bij jou thuis. Zodat je met een gerust hart te deur uit gaat.

De zoektocht naar een oppas hoeft niet ingewikkeld te zijn en veel tijd te kosten. Doordat De Oppaslijn maatwerk levert ontzorgen wij je daarin volledig. Wij zoeken in ons uitgebreide team naar de beste match. Van ons krijg je alleen de oppassers te zien die ervaring hebben met jouw gezinssituatie.

Persoonlijkheid, betrokkenheid en ontzorgen zijn onze belangrijkste kernwaarden.

Wat bieden wij jou?

  • De beste oppas voor jouw gezin.
  • Tot drie uur van te voren een aanvraag doen.
  • Vervanging als de oppas ziek is.
  • Een structurele, naschoolse en last-minute oppas.
Ervaring van moeder en klant Iris

Op 01-07-2023 stopt De Oppaslijn zijn werkzaamheden

Het is niet langer mogelijk om je aan te melden

Dit zeggen andere ouders over onze oppassers

De voordelen van De Oppaslijn op een rij

Bemiddeling via De Oppaslijin Zelf op zoek naar een oppas
Zorgvuldig geselecteerde oppassers
Vervanging bij ziekte
Altijd een oppas tot je beschikkig
Keuze uit meerdere oppassers

Profiteer van onze kennis, ervaring én netwerk en bespaar jezelf veel tijd!

De Oppaslijn is er om jou te ontzorgen!

Wij werken uitsluitend met oppassers met ervaring. En hebben een team gecreëerd van gemotiveerde, betrouwbare en enthousiaste oppassers.

Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring als oppas én pedagogische kennis. Zodat wij jou bij ieder vraagstuk kunnen helpen.

Gun jezelf deze luxe en kies voor het gemak van De Oppaslijn

Ik schrijf mij in

Veelgestelde vragen

Krijg ik steeds een andere oppas?

Nee, wij werken met een vaste oppas voor elk gezin! Wij vinden continuïteit en vastigheid heel belangrijk voor jouw kinderen. Ook als je maar af en toe een oppas nodig hebt. Daarom kun je je favoriete vaste oppas gemakkelijk opnieuw boeken bij De Oppaslijn.

Ik wil graag een oppas met een specifieke leeftijd of opleiding, kan dat?

Natuurlijk! Wij begrijpen heel goed dat je soms aanvullende wensen hebt voor je oppas. Deze kun je opgeven bij je oppasverzoek en hier houden wij rekening mee in de matching.

Hoe boek ik een oppas bij De Oppaslijn?

Wij willen het boeken van een oppas voor jou zo makkelijk mogelijk maken. Daarom krijg je als je je aanmeldt direct de mogelijkheid om je verzoek in te dienen en je wensen door te geven. Je ziet direct hoeveel oppassers er aansluiten bij jullie situatie. Na het aanmaken van je verzoek nodigen wij de geschikte oppassers uit en verloopt de verdere communicatie via WhatsApp. Wanneer de oppassers zich aanmelden sturen we je direct een bericht, je kan vervolgens gemakkelijk een kennismaking inplannen met de oppas(sers) naar keuze.

Zit er niemand tussen? Dan zoeken we net zo lang door totdat jij een oppas gevonden hebt die bij je past. Wij hebben een groot bestand van goede oppassers dus er zit zeker iemand voor je bij!

Ik heb een oppas geboekt, wat kan ik nu verwachten?

Wat leuk! Als je een oppas geboekt hebt, kun je er voor kiezen om eerst kennis te maken met de oppas. Dit kan via ons gratis videobelsysteem of bij jou thuis voor het oppastarief.

Op de dag van je oppassessie ontvang je van ons een stoplink. Dit is een linkje waar je op klikt als je oppassessie is afgelopen. Er wordt dan automatisch berekend hoelang de oppas er is geweest. De oppas wordt direct uitbetaald en jij ontvangt van ons een iDeal linkje.

Na afloop zouden we het waarderen als je een review wilt achterlaten over de oppas. Zo help je andere ouders weer met hun keuze voor hun nieuwe oppas.

Als je op een later moment weer een oppas nodig hebt en een klik hebt met je huidige oppas, dan boek je deze oppas gemakkelijk opnieuw met een enkel appje.

Mijn (vaste) oppas is ziek, wat nu?

Als de oppas zich ziek meldt, stuur ons dan direct een bericht op WhatsApp en wij gaan op zoek naar een vervangende oppas met de juiste ervaring voor jouw gezin. Jij krijgt het profiel van de vervangende oppas natuurlijk eerst te zien voordat deze bij jou thuis langskomt. Ook eerst even kennismaken is mogelijk.

Mijn afspraak is eerder afgelopen dan verwacht. Of mijn afspraak loopt juist uit. Is dat erg?

Een afspraak kan altijd anders lopen dan je van te voren verwacht had. Daarom werken wij bij De Oppaslijn met een stoplink. Deze link gebruik je als je weer thuis bent en de oppas naar huis gaat. Voordat de oppas weg gaat druk je op deze link en wordt automatisch berekend hoelang de oppassessie geduurd heeft. En betaal jij alleen de oppasuren die je nodig had.

Wel is het belangrijk om tijdig met de oppas te communiceren of je eerder of langer weg blijft. Het kan zijn dat de oppas al een afspraak gepland heeft na het oppassen.

Kan ik de boeking annuleren als mijn afspraak niet doorgaat?

Ja, je kunt de boeking altijd gratis annuleren. We vinden het wel fijn als je dit ruim van te voren doet, zodat wij de oppas op tijd op de hoogte kunnen brengen.

Hoe betaal ik de oppas?

Je ontvangt na afloop van je oppassessie een betaallink om gemakkelijk en veilig via iDeal te betalen. Je hoeft dus geen kleingeld meer bij de hand te hebben om de oppas te betalen.

Hoe werkt jullie matching?

Wij nemen onze matching heel serieus en willen jouw gezin direct koppelen aan de oppas die het beste bij jullie past. Daarom kijken we allereerst naar je gezinssamenstelling en in welke leeftijdscategorie je kinderen vallen. Wij matchen je alleen aan oppassers die ervaring hebben met deze leeftijdscategorie. Daarnaast kijken we nog naar aanvullende wensen zoals een rijbewijs of een specifieke hobby. Als laatste kijken we natuurlijk naar beschikbaarheid.

Zo krijg jij dus een kant-en-klaar overzicht van oppassers die het beste bij jouw gezin aansluiten én beschikbaar zijn. Vervolgens kun jij uit deze oppassers kiezen, welke het beste bij jullie past.

Bij De Oppaslijn is het ons doel om jou totaal te ontzorgen in je zoektocht naar de perfecte oppas.

Wat voor een oppas bieden jullie aan?

Wij helpen jou graag bij al je opvang vraagstukken. Dit betekent dat je bij ons terecht kunt voor een vaste oppas op vaste dagen. Een naschoolse oppas. Een oppas voor in de avond of in het weekend. Of voor een oppas op je bruiloft of een ander feest.

Je kunt ons een Whatsapp bericht sturen met je vraag en wij denken graag met je mee.

Waarom werken jullie via Whatsapp?

Wij willen het graag gemakkelijk voor je maken om een oppas te boeken bij De Oppaslijn. Daarom hebben wij ervoor gekozen om via Whatsapp te werken. Bijna iedereen heeft Whatsapp en hier kun je snel en gemakkelijk een berichtje sturen naar ons.

Krijg ik ook kinderopvangtoeslag bij jullie?

Nee, helaas niet! Wij werken niet met geregistreerde gastouders/oppassers.