Oppas gezocht in Nijkerk?

Er staan 21 oppassers voor je klaar!

Ben jij op zoek naar een oppas in Nijkerk? Daar helpen wij je graag bij!

Je kinderen zijn je kostbaarste bezit en daar zorg je het liefst zelf voor. Soms kan dit helaas niet en dan wil je zeker weten dat je kinderen in betrouwbare en zorgzame handen zijn. Bij een oppas die je helemaal vertrouwt.

Bij De Oppaslijn werken wij uitsluitend met door ons persoonlijk gescreende oppassers. Al onze oppassers in Nijkerk zijn minimaal 16 jaar oud en hebben al meer dan een jaar ervaring als oppas (minimaal 10 keer opgepast).

Wij koppelen je alleen aan oppassers die ervaring hebben met jouw gezinssituatie. Zo weet jij zeker dat je kinderen in goede handen zijn, ook als jij er niet bent.

Bij De Oppaslijn heb je altijd een vaste oppas uit Nijkerk en omgeving. Ook als je af en toe een avondje een oppas nodig hebt. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij en je kinderen een goede band opbouwen met onze oppassers.

Wij bieden je een oppas aan zonder onnodige abonnementskosten. Je betaalt bij ons alleen de oppasuren die je nodig hebt. En als je vaste oppas een keer ziek is, dan zorgen wij natuurlijk voor vervanging!

Dus ben jij toe aan een avondje uit of wil je wekelijks gaan sporten?

Dan ben jij bij De Oppaslijn aan het goede adres. Ook een vaste oppas of naschoolse oppas behoort tot de mogelijkheden!

Meld je gratis aan

Dit zeiden andere ouders over onze oppassers

Al meer dan 10 ouders uit Nijkerk gingen je voor, wil jij ook weten wie er bij jou kan komen oppassen?

Hoe boek je een oppas in Nijkerk via De Oppaslijn?

Stap 1
Meld je gezin eenmalig aan en maak een gezinsprofiel.
Stap 2
Bekijk welke oppassers wij bij jou in de buurt beschikbaar hebben. Of voer direct een datum en tijd in en kies een oppas uit ons bestand van gescreende oppassers.
Stap 3
Plan een kennismaking in of ontmoet de oppas op de afgesproken datum om de laatste dingen door te spreken. Daarna is het tijd om te genieten!

Voordelen van een oppas via De Oppaslijn

Gun jezelf meer rust en tijd door ons jouw volgende oppas te laten regelen.

Bij De Oppaslijn hebben we een groot actief netwerk van meer dan 60 oppassers waarvan er meer dan 21 in Nijkerk kunnen oppassen. Zo hoef je dus nooit meer zonder oppas te zitten!

Het is onze missie om jou te voorzien van de beste oppas. Daarom doen wij bij iedere oppas een uitgebreide screening en achtergrondcheck en werken we alleen met oppassers met enthousiasme, motivatie, verantwoordelijkheidsgevoel én ervaring.

Dagelijks zetten wij onze ervaring als oppas in en combineren deze met onze pedagogische kennis om jou te helpen bij het vinden van je volgende oppas.

Kies voor ontspanning en rust, kies voor het gemak van De Oppaslijn.

Meld je gratis aan
Meld je gezin gratis aan