Oppas tarief

Wat biedt De Oppaslijn jou?

Wij matchen jou aan de oppas die het beste bij jouw gezin past. En denken met je mee.

Is je oppas ziek of kan de oppas een keer niet? Dan zoeken wij een vervangende oppas.

Wij zijn bereikbaar via Whatsapp voor je vragen.

Oppas voor € 3,99 per dienst*
  • Betaal alleen bij gebruik
  • Maatwerk voor jouw gezin
  • Vervanging bij ziekte
  • Minimaal 16 jaar oud
* dit is exclusief het oppas tarief (vanaf € 7 per uur).

Extra info over onze tarieven

Is er een vast oppas tarief?

Nee, binnen De Oppaslijn kunnen de oppassers hun eigen tarief bepalen. De tarieven variëren tussen de €7 en €16 per uur. Dit hangt af van de leeftijd, de ervaring en de opleiding van de oppas. Je ziet het tarief van de oppas bij het profiel staan.

Waarom betaal ik kosten voor mijn eerste oppasaanvraag?

De Oppaslijn hanteert een eenmalig tarief van 15 euro voor het starten van je oppasaanvraag. Als je een oppas boekt, wordt dit bedrag direct verrekend met de kosten van de eerste oppassessie. Als wij geen oppas beschikbaar hebben dan kan je het geld teruggestort krijgen of laten staan voor een volgend verzoek.

Wij hanteren deze eenmalige kosten, omdat wij zeker willen zijn dat de oppasaanvragen die wij behandelen serieus zijn. Wij besteden veel aandacht aan het maken van een goede match. Onze oppassers houden hun agenda vrij, soms voor meerdere dagen. En een oppas kan niet ingaan op een ander verzoek, als er al een oppasverzoek loopt. Daarom zijn wij overgegaan tot deze maatregel.

Hoe wordt het totaalbedrag berekend?

Bij De Oppaslijn werken we met een stoplink. Deze ontvang je voordat de oppassessie start. Als je weer thuis bent en de oppas naar huis gaat, klik je op de link en wordt automatisch berekend hoe lang er is opgepast.

Ik denk dat het totaalbedrag niet klopt, wat kan ik nu doen?

Het kan voorkomen dat je de stoplink te laat hebt ingedrukt. Dan kun je de tijd terugzetten op de oorspronkelijke tijd of ons een berichtje sturen. Wij passen het bedrag dan in overleg aan.

Als je een andere vraag over het tarief hebt, kun je deze ook altijd aan ons stellen. Wij kijken graag met je mee.

Hoe betaal ik de oppas?

Je betaalt de oppas via een betaallink van De Oppaslijn. Zodra je de sessie hebt afgesloten, ontvang je direct een betaallink. Zo kun je veilig en snel betalen via iDeal. De oppas wordt direct door ons uitbetaald.

Betaal ik extra bijkomende kosten?

Je betaalt naast het oppastarief € 3,99 per boeking aan De Oppaslijn.

Meld je gezin gratis aan