Onze werkwijze

Een gescreende oppas

De Oppaslijn werkt alleen met de allerbeste oppassers die met passie de zorg voor jouw kinderen overnemen. Daarom hebben wij met iedere oppas in ons bestand een persoonlijk kennismakingsgesprek en intake. Zo leren wij de oppas goed kennen en weten wij precies welke oppas bij welk gezin past.

Lees meer

Onze werkwijze in 30 seconden

Oppas boeken

Bekijk na je aanmelding ons ruime bestand van oppassers of doe direct een boeking via Whatsapp. Wij gaan voor je aan de slag en sturen je een overzicht van beschikbare oppassers. Je krijgt alleen oppassers te zien met de juiste ervaring voor jouw gezin.

Advies voor jouw gezin

Heb jij een specifiek verzoek of wil je ondersteuning bij het vinden van de ideale oppas? Wij staan altijd voor je klaar om met je mee te denken en je van advies te voorzien.

Kennismaken

Wil je eerst even kennismaken met de oppas? Dit kan via ons videobelsysteem of bij jou thuis. Een videobelafspraak plan je gemakkelijk in via Whatsapp

De oppas afspraak

Yes, het is eindelijk zover. Je hebt een oppas geboekt! De eerste keer is de oppas er altijd wat eerder zodat jullie nog wat afspraken door kunnen nemen. Vervolgens kun jij lekker weggaan. Als je klaar bent , druk je op de stop-knop en wordt de afspraak automatisch afgesloten.

Betaling

Je betaalt gemakkelijk en veilig via De Oppaslijn. Na afloop van je oppasafspraak krijg je een betaallink.

Last-minute oppas afspraken

Tot maximaal 3 uur van te voren kun je een oppasaanvraag bij ons doen. Gemakkelijk via een Whatsapp berichtje.