Onze werkwijze

Jouw perfecte oppas

De oppaslijn werkt alleen met oppassers met ervaring. Deze oppassers nemen met passie de zorg van jouw kinderen over.

Wij koppelen jou aan de oppassers die ervaring hebben met jouw gezinssituatie én beschikbaar zijn op jouw oppasmoment.

Zo krijg je altijd een oppas die bij jouw gezin past. Aan jou de keuze met welke oppassers je uiteindelijk een kennismaking wilt plannen.

Onze werkwijze in 30 seconden

Oppas boeken

Bekijk na je aanmelding ons ruime bestand van oppassers of doe direct een aanvraag. Wij gaan voor je aan de slag en sturen je een overzicht van beschikbare oppassers. Je krijgt alleen oppassers te zien met de juiste ervaring voor jouw gezin.

Advies voor jouw gezin

Heb jij een specifiek verzoek of wil je ondersteuning bij het vinden van de ideale oppas? Wij staan altijd voor je klaar om met je mee te denken en je van advies te voorzien.

Kennismaken

Wil je eerst even kennismaken met de oppas? Dit kan via ons videobelsysteem of bij jou thuis. Een kennismaking plan je gemakkelijk in.

De oppas afspraak

Yes, het is eindelijk zover. Je hebt een oppas geboekt! De eerste keer is de oppas er altijd wat eerder zodat jullie nog wat afspraken door kunnen nemen. Vervolgens kan jij lekker weggaan. Als je klaar bent, druk je op de stop-knop en wordt de afspraak automatisch afgesloten.

Betaling

Je betaalt de oppas gemakkelijk en veilig via iDeal. Na afloop van je oppasafspraak krijg je direct de betaallink op WhatsApp.

Last-minute oppas afspraken

Tot maximaal 3 uur van te voren kun je een oppasaanvraag bij ons doen.